Overkapping

Mooie en veelzijdige oplossing voor uw bedrijf

Overweegt u een overkapping voor uw onderneming? Of het nu gaat om een tijdelijk plaatsgebrek of een halfvaste oplossing, met deze industriële overkappingen hebt u verschillende mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijke toepassingen van onze overkappingen en de belangrijke overwegingen voor het huren ervan? Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat u zoekt. We helpen u dan ook graag om de perfecte oplossing voor uw bedrijf te verwezenlijken.

De voordelen van een overkapping van Donselaar Structures

  • Vlotte levering dankzij onze grote voorraad
  • Geassembleerd door professioneel en gecertificeerd personeel
  • Huur of koop uw overkapping
  • Zowel voorlopig als halfvast te gebruiken

Offerte aanvragen

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze overkappingenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Met onze T1 ben je er zeker van dat je goederen droog blijven bij het laden en lossen of tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.

Trucks en trailers kunnen er gemakkelijk onderdoor rijden, dankzij een zijhoogte tot 4,5 meter.

T2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden.

Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

Een industriële overkapping is de omvattende oplossing die u zoekt

Hebt u extra ruimte nodig voor het opslaan van goederen? Of is er behoefte aan een droge plek om te laden en lossen? Met een industriële overkapping zijn de mogelijkheden onbegrensd. Zo kan de overkapping bijvoorbeeld groot genoeg zijn om vrachtwagens er moeiteloos onderdoor te laten rijden. Benieuwd naar de overkapping van Donselaar Structures? Onze T1, de overkapping, heeft al voor veel bedrijven de ideale oplossing gebracht. De tent kan op bijna elke ondergrond worden opgebouwd, dankzij de optionele ballastblokken.

Bekijk alle opslagtenten

Overkapping tent Knauf
0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Uw industriële overkapping volledig op maat gemaakt

Het grote voordeel van een overkapping van Donselaar Structures? Dat we het helemaal op maat maken! Met een breedte van 2,5 meter tot maximaal 25 meter en onbeperkte verlenging in de lengte, kunt u uw industriële overkapping werkelijk voor alles gebruiken. Dankzij de vrije overspanning zijn er geen onhandige palen onder de overkapping.

Een ander voordeel is de vlotte levering van een industriële overkapping. We spreken regelmatig met mensen die een snelle oplossing nodig hebben vanwege een drukke periode of andere onvoorziene gebeurtenis. Net omdat we het hele proces onder controle hebben, kunnen we snel aanpassen. De overkapping kan ook voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kan de overkapping worden geplaatst boven zwembaden, tennisbanen en ijsbanen. Heeft u een dringende oplossing nodig? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag. Of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoek ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m² opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar u kunt zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten uw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat u de opslagtent maar tijdelijk nodig heeft, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

“Goed bedrijf wat snel kan leveren en schakelen.”

Henk Haaksema – Solarcentury

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Huren of aankopen: wat het beste bij uw onderneming past

Of het nu gaat om een overkapping voor een tijdsbestek van 3 maanden of voor maar liefst 15 jaar, bij ons zijn alle opties open. Wanneer u kiest om één van onze accommodatie te huren, heeft u volop mogelijkheden. Het is ook altijd een optie om de huurperiode tussentijds te verlengen.

Als u overweegt om een accommodatie voor een langere termijn te benutten, kan huren of kopen wellicht interessant zijn. Het kopen van een overkapping is eenvoudig: bij aankoop betaalt direct en bent u meteen de juridische eigenaar.

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw onderneming? Vraag dan gerust een offerte op maat aan. We kunnen diverse aankoop-, en huurkeuzes aanbieden. Zo ontdekt u makkelijk welke optie het beste aansluit bij uw behoeften. Aarzel daarom niet om vandaag nog uw offerte aan te vragen en laat u verrassen door de potentiële mogelijkheden voor uw onderneming!

Verken al onze tijdelijke tenthallen en opslagtenten

Nieuwsgierig naar welke accommodaties we nog meer realiseren? Verken dan gerust ons volledige aanbod. De overkappingen zijn slechts het begin! Van volledig geïsoleerde opslaghallen tot tijdelijke winkels, ons team staat paraat om het voor u te verzorgen. Er bestaan diverse mogelijkheden wat betreft materialen en er zijn ook tal van extra opties beschikbaar. Denk aan een hal met extra ramen of een passende vloer.

Op zoek naar inspiratie voor uw bedrijfshal of onze andere accommodaties? Bekijk dan onze projecten. Wilt u meer te weten komen over een specifiek project of spreekt een bepaalde accommodatie u aan? Neem dan contact op een geven ons uw wensen aan!