Kwalitatieve opslagtenten of stockagetenten

Lees hier meer over onze industriële opslagtenten

Op zoek naar een kwalitatieve opslagtent of stockagetent voor je bedrijf? Bij Donselaar Structures vind je zowel stijlvolle als industriële exemplaren. Er is voor elk wat wils: van grote tot kleine tenten. Zelfs isolatie is mogelijk. Zodra je jouw favoriete tent hebt gekozen, leveren we hem zo snel mogelijk ter plaatse. Ook over de opbouw hoef je je niet te bekommeren. Daar zorgt ons professionele team wel voor! Laat ons gerust weten hoelang je gebruik wilt maken van je stockagetent. Heb je hem enkel voor een korte periode nodig? Of liever een semipermanente periode? Alles is bespreekbaar. Huren, kopen of leasen: alles kan. Samen zoeken we de oplossing die het best beantwoordt aan jouw wensen en verwachtingen. Met altijd dezelfde garantie qua kwaliteit en service. Die garantie kunnen we geven omdat we zelf instaan voor de productie van stockagetenten op maat.

Seaons Products Tent Kopen Tentverkoop

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze opslagtentenT2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden. Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan. Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Afbeelding Vanleeuwen T5

T5 Flexhal halfvast

Op zoek naar een tent die de uitstraling heeft van een permanente opslagtent? Maar ook flexibiliteit biedt? Dan is de T5 wat je zoekt. Omdat het een tent is die gedurende een beperkte periode wordt opgezet, kan de vergunning snel en gemakkelijk worden aangevraagd. 

De voordelen van een industriële opslagtent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41
0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Een industriële opslagtent huren bij Donselaar Structures

Soms heb je een opslag- of stockagetent maar voor een bepaalde periode nodig. Dat begrijpen we maar al te goed. Bijvoorbeeld omdat er onverwachte problemen zijn opgedoken of omdat er een piekperiode is. Daarom kan je hem voor een beperkte of langere periode huren. Zoek je een tijdelijke en betrouwbare oplossing voor de opslag van je goederen? Dan kan je rekenen op de kwalitatieve tenten van Donselaar Structures. Ook maatwerk is mogelijk. Hoelang je je opslagtent precies nodig hebt, kies je uiteraard zelf. Of dat nu voor enkele maanden is of voor een aantal jaren. Wil je toch langer kunnen genieten van je stockagetent? Dan verleng je gewoon de huurperiode.

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoekje ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m2 opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar je kan zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten jouw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat je de opslagtent maar tijdelijk nodig hebt, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den Broek – Van Ginkel Trucks

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

“Kwaliteit, service, nette prijs, goede en fijne communicatie.”

Joost Munsterman – Intratuin Emmeloord

Een opslagtent op maat kopen

Een opslagtent is ook perfect in te zetten als semipermanente oplossing. Onze tenten zijn van hoge kwaliteit en hebben een levensduur van maar liefst 15 jaar. Koop je een opslagtent, dan  koop je een duurzame oplossing waar je dus minimaal 15 jaar plezier van hebt. Bij het kopen van een tent heb je de keuze tussen het direct kopen of onze leaseconstructie. Bij leasen wordt de investering over een langere periode verspreidt. Het voordeel hiervan is dat je direct eigenaar bent van de tent, maar geen grote buffer nodig hebt om deze te financieren. Een opslagtent kopen? Dan maken we deze volledig voor je op maat!

Tenten voor opslag van goederen op korte of lange termijn

Nood aan een extra pand? Dan kunnen we dat snel fixen. Zowel tijdelijk als semipermanent. Hierbij heb je een ruime keuze aan tenten uit ons standaardassortiment. We zorgen er altijd voor dat we voldoende voorraad hebben, zodat we snel kunnen leveren. Transport en opbouw verlopen netjes en nauwkeurig. Huur je een tent en heb je vragen? Dan kan je altijd rekenen op de behulpzaamheid van onze vriendelijke accountmanagers. Is de huurperiode voorbij? Dan ruimen we alles nauwkeurig op.

Advies op maat bij de aankoop of huur van jouw stockagetent

Vind je niet meteen wat je zoekt? Of kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de aanschaf of huur van je opslagtent? Dan helpen we je met alle plezier verder. Onze specialisten denken graag met je mee. De tent die je kiest wordt op maat in onze eigen productiehal gemaakt. Laat je gerust verrassen door de eindeloze mogelijkheden. Zo kan je er een professionele tentvloer bijbestellen. Zo’n vloer ligt perfect waterpas en is sterk genoeg om er stellingen op te plaatsen bijvoorbeeld.

Overtuigd? Laat ons weten wat je zoekt.