Industriële Opslagtent van op een terrein

Opslagtent

Op zoek naar een kwalitatieve opslagtent of stockagetent voor je bedrijf? Bij Donselaar Structures vind je zowel stijlvolle als industriële exemplaren. Er is voor elk wat wils: van grote tot kleine tenten. Zelfs isolatie is mogelijk. Zodra je jouw favoriete tent hebt gekozen, leveren we hem zo snel mogelijk ter plaatse. Ook over de opbouw hoef je je niet te bekommeren. Daar zorgt ons professionele team wel voor! Laat ons gerust weten hoelang je gebruik wilt maken van je stockagetent. Heb je hem enkel voor een korte periode nodig? Of liever een semipermanente periode? Alles is bespreekbaar. Huren, kopen of leasen: alles kan. Samen zoeken we de oplossing die het best beantwoordt aan jouw wensen en verwachtingen. Met altijd dezelfde garantie qua kwaliteit en service. Die garantie kunnen we geven omdat we zelf instaan voor de productie van stockagetenten op maat.

De voordelen van een industriële opslagtent bij Donselaar Structures

 • Persoonlijk contact
 • Oplossingen op maat
 • 750+ ondernemers gingen u voor
 • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
 • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een industriële opslagtent huren bij Donselaar Structures

Soms heb je een opslag- of stockagetent maar voor een bepaalde periode nodig. Dat begrijpen we maar al te goed. Bijvoorbeeld omdat er onverwachte problemen zijn opgedoken of omdat er een piekperiode is. Daarom kan je hem voor een beperkte of langere periode huren. Zoek je een tijdelijke en betrouwbare oplossing voor de opslag van je goederen? Dan kan je rekenen op de kwalitatieve tenten van Donselaar Structures. Ook maatwerk is mogelijk. Hoelang je je opslagtent precies nodig hebt, kies je uiteraard zelf. Of dat nu voor enkele maanden is of voor een aantal jaren. Wil je toch langer kunnen genieten van je stockagetent? Dan verleng je gewoon de huurperiode.

Ik wil een offerte aanvragen
Opslagtent in gebruikt op een bedrijventerrein

Een opslagtent op maat kopen

Een opslagtent is ook perfect in te zetten als semipermanente oplossing. Onze tenten zijn van hoge kwaliteit en hebben een levensduur van maar liefst 15 jaar. Koop je een opslagtent, dan  koop je een duurzame oplossing waar je dus minimaal 15 jaar plezier van hebt. Bij het kopen van een tent heb je de keuze tussen het direct kopen of onze leaseconstructie. Bij leasen wordt de investering over een langere periode verspreidt. Het voordeel hiervan is dat je direct eigenaar bent van de tent, maar geen grote buffer nodig hebt om deze te financieren. Een opslagtent kopen? Dan maken we deze volledig voor je op maat!

Close up van de paal van een opslagtent

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Tenten voor opslag van goederen op korte of lange termijn

Nood aan een extra pand? Dan kunnen we dat snel fixen. Zowel tijdelijk als semipermanent. Hierbij heb je een ruime keuze aan tenten uit ons standaardassortiment. We zorgen er altijd voor dat we voldoende voorraad hebben, zodat we snel kunnen leveren. Transport en opbouw verlopen netjes en nauwkeurig. Huur je een tent en heb je vragen? Dan kan je altijd rekenen op de behulpzaamheid van onze vriendelijke accountmanagers. Is de huurperiode voorbij? Dan ruimen we alles nauwkeurig op.

Industriële tent voor opslag met auto's

Advies op maat bij de aankoop of huur van jouw stockagetent

Vind je niet meteen wat je zoekt? Of kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de aanschaf of huur van je opslagtent? Dan helpen we je met alle plezier verder. Onze specialisten denken graag met je mee. De tent die je kiest wordt op maat in onze eigen productiehal gemaakt. Laat je gerust verrassen door de eindeloze mogelijkheden. Zo kan je er een professionele tentvloer bijbestellen. Zo’n vloer ligt perfect waterpas en is sterk genoeg om er stellingen op te plaatsen bijvoorbeeld.

Overtuigd? Laat ons weten wat je zoekt.

Ik wil een gratis en vrijblijvende offerte
Meerdere tenten die als extra opslag dienen
Binnen 1 week

Snelle reactie:

 • Type tent & uitvoering
 • Afmetingen
 • Opties deuren en ramen
 • Verlichting
 • Klimaatbeheersing
 • Bouwboek en constructieberekeningen
Vanaf week 1

Transparante afspraken:

 • Huur, koop en leasebedragen altijd inzichtelijk
Vanaf week 2

Levering & Montage:

 • Korte levertijden:
  vanaf 1 – 2 weken
 • VCA gecertificeerd bouwteam
  incl. jarenlange ervaring
1 maand tot 15 jaar

Alles is mogelijk:

 • Variabele huurtijden
  van 1 maand tot 15 jaar
Opslagruimte aan alle kanten dichtgemaakt met zeil
Huur Of Koop Opslagtenten 2

Neem direct contact op