Kwalitatieve opslagtenten

Lees hier meer over onze industriële opslagtenten

Op zoek naar een kwalitatieve opslagtent voor uw bedrijf? Bij Donselaar bieden we een breed scala aan functionele en industriële opslagtenten, van groot tot klein, met opties voor isolatie. Ook over de opbouw hoeft u zich niet te bekommeren. Daar zorgt ons professionele team wel voor! Of u de tent nu voor een korte of langere periode nodig heeft, samen zoeken we de oplossing die het best past bij uw wensen en verwachtingen. Met altijd dezelfde garantie qua kwaliteit en service.

De voordelen van een opslagtent

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar

Vraag een offerte aan

NL 85.89.48.205.B01

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze opslagtentenT2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden.

Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 deels geïsoleerde opslagtent is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan.

Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 volledig geïsoleerde opslagtent zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Flexhal T5 Overzicht

T5 Flexhal halfvast

Op zoek naar een tent die de uitstraling heeft van een permanente opslagtent? Maar ook flexibiliteit biedt? Dan is de T5 wat je zoekt.

Omdat het een tent is die gedurende een beperkte periode wordt opgezet, kan de vergunning snel en gemakkelijk worden aangevraagd.

Een industriële opslagtent huren bij Donselaar Structures

Soms hebt u een opslag- of stockagetent maar voor een bepaalde periode nodig. Dat begrijpen we maar al te goed. Bijvoorbeeld omdat er onverwachte problemen zijn opgedoken of omdat er een piekperiode is. Daarom kunt u hem voor een beperkte of langere periode huren. Zoekt u een tijdelijke en betrouwbare oplossing voor de opslag van uw goederen? Dan kunt u rekenen op de kwalitatieve tenten van Donselaar Structures. Ook maatwerk is mogelijk. Hoelang u uw opslagtent precies nodig hebt, kiest u uiteraard zelf. Of dat nu voor enkele maanden is of voor een aantal jaren. Wilt u toch langer kunnen genieten van uw stockagetent? Dan verlengen we gewoon de huurperiode.

Bekijk alle opslagtenten

Opslagtenten deels geïsoleerd
0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Een opslagtent op maat aanschaffen

Een opslagtent is ook perfect inzetbaar als semipermanente oplossing. Onze tenten zijn van hoge kwaliteit en hebben een levensduur van maar liefst 15 jaar. Koopt u een opslagtent, dan koopt u een duurzame oplossing waar u dus minimaal 15 jaar plezier van heeft.

Heeft u nood aan een extra pand? Dan kunnen we dat snel fixen. Zowel tijdelijk als semipermanent. Hierbij heeft u een ruime keuze aan tenten uit ons standaardassortiment. We zorgen er altijd voor dat we voldoende voorraad hebben, zodat we snel kunnen leveren. Transport en opbouw verlopen netjes en nauwkeurig. Als u vragen heeft kunt u altijd rekenen op de behulpzaamheid van onze vriendelijke accountmanagers. Na afloop van de huurperiode ruimen we alles nauwkeurig op.

Ik wil persoonlijk advies

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoek ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m² opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar u kunt zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten uw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat u de opslagtent maar tijdelijk nodig heeft, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

“Donselaar heeft een overkapping geleverd waar 5 vrachtwagens in de schaduw kunnen staan. Dit is in een prima samenwerking en op een fijne manier verlopen. Korte communicatielijnen, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.”

Wyno Harmelink – Ekro

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Advies op maat bij de aankoop of huur van uw stockagetent

Vindt u niet meteen wat u zoekt? Of kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de aanschaf of huur van uw opslagtent? Dan helpen we u met alle plezier verder. Onze specialisten denken graag met u mee. De tent die u kiest, wordt op maat gemaakt. Laat u gerust verrassen door de eindeloze mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een professionele tentvloer bijbestellen. Zo’n vloer ligt perfect waterpas en is sterk genoeg om er stellingen op te plaatsen, bijvoorbeeld.

Overtuigd? Laat ons weten wat u zoekt.