Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit zijn voor ons allebei even belangrijk. Ze krijgen allebei een podiumplaats. Zo voldoen onze kwaliteitstenten aan alle Europese brand- en veiligheidseisen. Maar dat wil niet zeggen dat we minder belang hechten aan amusement. Want ook plezier maken speelt een hoofdrol in onze branche.

Om ervoor te zorgen dat je altijd plezier beleeft aan onze alutenten, werktenten, opslagtenten en tijdelijke bedrijfspanden, garanderen we een hoogstaande kwaliteit. Die garantie kunnen we geven doordat al onze tenten goedgekeurd zijn volgens de DIN-norm 4102B1. Bovendien zijn ze allemaal voorzien van een zogenaamd tentboek. Dat boek bevat alle constructieberekeningen en technische informatie. Het werd samengesteld door Tentech conform de NEN 8020-41.

Kwaliteit zie je niet enkel terug in de uitvoering van onze tenten, maar ook in de scholing van onze medewerkers. Zo zorgen we ervoor dat al onze monteurs een VCA-attest hebben. Tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden dragen ze ook alle verplichte beschermingsmiddelen.

Bekijk al onze tenten

Specificaties kwalitatieve tenten

Al onze tenten worden voorzien van een zeildoek van PVC. Zo’n zeildoek is niet alleen Europees UV-bestendig, maar ook brandvertragend volgens DIN 4102-B1M2BS 5438/7837USA NFPA701.


Daarnaast beschikt ons aluminium over de hoge kwaliteitsklasse 6082T6 en is Europees geanodiseerd. De sandwichpanelen hebben een dikte van 40 mm, een standaard brandklasse B2-S2-D0 en een isolatiewaarde van Rc = 1,80 m2.k/W. Zelfs het staalwerk wordt volgens de NEN-1090-norm gelast.

Kwaliteit = Tevredenheid

Kwaliteit loont altijd. En dat ondervinden onze tevreden klanten dagelijks. We gaan er prat op dat al onze tenten 100% betrouwbaar zijn. Of je nu je grote entree maakt via de tentdeur, een tent moet opzetten in minder goede weersomstandigheden of een tijdelijk afdak zoekt voor je vrachtwagen. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Een tent huren of kopen, is altijd een feest. En dan leveren wij graag de kers op de taart. We leveren niet alleen snel, maar we houden ook rekening met jouw persoonlijke wensen.

Kortom, Donselaar Structures: daar bouw je op.

  • Onze tenten voldoen aan alle hoogstaande kwaliteitseisen en -normen.
  • Onze medewerkers beschikken over de nodige veiligheidsattesten en perfecte scholing.
  • Kiezen voor onze tenten, is kiezen voor hoogstaande kwaliteit.

Meer weten? Neem contact op

NEN-logo

Logo VCA

logo-TVD