Veelgestelde vragen


Jazeker. Onze tenten op maat voldoen aan alle Europese brand- en veiligheidseisen en zijn goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Daarnaast hebben de tenten ook een zogenaamd tentboek. Dat boek is samengesteld door Tentech conform NEN 8020-41 en bevat alle mogelijke constructieberekeningen en technische informatie.

Vaak kunnen wij al binnen 1 week na de orderbevestiging jouw tent op locatie leveren. 

We zetten de tenten vast met behulp van piketten, betonankers of de plaatsing van ballastblokken.

Ja, dat is perfect mogelijk. Zo kan je kiezen voor een tent met een geïsoleerd dak en sandwichpanelen als zijwandbekleding.

Natuurlijk. De tent wordt standaard geleverd met zeilen. Als je dat wenst, kunnen wij de tent voorzien van een deur. Hierbij kan je kiezen tussen een elektrische roldeur, dubbele deuren of een enkele loopdeur. Samen vinden we de perfecte tent die volledig beantwoordt aan jouw wensen.  

De zijhoogte van de tent is standaard 3 meter. Maar ook 6 meter zijhoogte is mogelijk. Dan bouwen we alles op maat.

Dat bepaal je zelf: weken, maanden, jaren: alles is bespreekbaar. Houd wel rekening met een vooraf afgesproken huurtarief per week.

Dat doen wij met alle plezier. Als je specifieke wensen hebt, is het inderdaad handig dat we eens ter plaatse een kijkje komen nemen. Zo kunnen we gemakkelijker zien welke opties je hebt en de verschillende mogelijkheden bespreken.