Onze tenthallen


Onze producten

Donselaar Structures staat voor vlotte, prijsvriendelijke en veilige oplossingen. Wanneer u geen zaken wilt missen, is een tijdelijke opslagtent of werkruimte de ideale oplossing. U hebt niet het ongemak van het bouwen van een nieuwe locatie of het huren van ruimte elders. Of u nu uw bedrijf uitbreidt, te maken hebt met een capaciteitstekort of dringend extra ruimte nodig hebt: wij bieden de dienstverlening die u van ons als bedrijf mag verwachten. Donselaar Structures biedt vier standaard opslag- en werkruimtetenten die vlot en prijsvriendelijk kunnen worden geïmplementeerd. Onze tenten zijn zowel te huur als te koop.


T1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Met onze T1 ben je er zeker van dat je goederen droog blijven bij het laden en lossen of tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.

Trucks en trailers kunnen er gemakkelijk onderdoor rijden, dankzij een zijhoogte tot 4,5 meter.

T2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden.

Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 deels geïsoleerde opslagtent is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan.

Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 volledig geïsoleerde opslagtent zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Flexhal T5 Overzicht

T5 Flexhal halfvast

Op zoek naar een tent die de uitstraling heeft van een permanente opslagtent? Maar ook flexibiliteit biedt? Dan is de T5 wat je zoekt.

Omdat het een tent is die gedurende een beperkte periode wordt opgezet, kan de vergunning snel en gemakkelijk worden aangevraagd.

Tijdelijke tent: extra ruimte.

Op zoek naar extra werkplaats, winkelruimte of opslagmagazijn? Investeer in een tijdelijke tenthal. Bij Donselaar Structures koopt u onbetaalbare kwaliteit voor een betaalbare prijs. Alles is in eigen beheer en door ons vervaardigd. Zo weet u zeker dat u binnen een mum van tijd weer veilig door kunt met uw werk. En dat dankzij onze ervaren en gemotiveerde medewerkers, die allemaal bij ons in dienst zijn. Ook geïnteresseerd in een efficiënte en snelle oplossing? Vraag een offerte aanLiever nog wat meer lezen over de verhuur of het kopen van aluhallen? Ook dat is mogelijk.

  • Kwalitatieve en veilige tenten
  • Op maat gemaakt
  • Vlotte levering
  • Alles in eigen beheer
  • Ontzorging van begin tot eind