Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Onze producten

Kort of lang. Groot of klein. Standaard of op maat. Donselaar Structures heeft úw tent in huis. Met 50.400 vierkante meter tent op voorraad gaat u meteen aan de slag in uw nieuwe opslagruimte, werkplaats, overkapping, bedrijfsgebouw, showroom of sportaccommodatie.

Ons huurconcept geeft u als ondernemer maximale flexibiliteit en financiële vrijheid. Zo houdt u geld in kas om andere investeringen te doen of om uw liquiditeit te garanderen.

Wilt u liever meteen uw kadertent kopen? Ook dat kan bij Donselaar Structures. Kijk ook eens bij onze aanbiedingen. Misschien zit er iets voor uw bedrijf tussen.


Offerte aanvragen

Tijdelijke tent: extra ruimte.

Op zoek naar extra werkplaats, winkelruimte of opslagmagazijn? Investeer in een tijdelijke tenthal. Bij Donselaar Structures koopt u onbetaalbare kwaliteit voor een betaalbare prijs. Alles is in eigen beheer en door ons vervaardigd. Zo weet u zeker dat u binnen een mum van tijd weer veilig door kunt met uw werk. En dat dankzij onze ervaren en gemotiveerde medewerkers, die allemaal bij ons in dienst zijn. Ook geïnteresseerd in een efficiënte en snelle oplossing? Vraag een offerte aanLiever nog wat meer lezen over de verhuur of het kopen van aluhallen? Ook dat is mogelijk.

  • Kwalitatieve en veilige kadertenten
  • Op maat gemaakt
  • Supersnelle levering
  • Alles in eigen beheer
  • Ontzorging van begin tot eind

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Koen