Onze producten

Kort of lang. Groot of klein. Standaard of op maat. Donselaar Structures heeft úw tent in huis. Met 50.400 vierkante meter tent op voorraad gaat u meteen aan de slag in uw nieuwe opslagruimte, werkplaats, overkapping, bedrijfsgebouw, showroom of sportaccommodatie.

Ons huurconcept geeft u als ondernemer maximale flexibiliteit en financiële vrijheid. Zo houdt u geld in kas om andere investeringen te doen of om uw liquiditeit te garanderen.

Wilt u liever meteen uw kadertent kopen? Ook dat kan bij Donselaar Structures. Kijk ook eens bij onze aanbiedingen. Misschien zit er iets voor uw bedrijf tussen.

T1 Overkapping

Met onze T1 ben je er zeker van dat je goederen droog blijven bij het laden en lossen of tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. Trucks en trailers kunnen er gemakkelijk onderdoor rijden, dankzij een zijhoogte tot 4,5 meter.

Offerte aanvragen T1 Overkapping

T2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden. Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

Offerte aanvragen T2 Ongeïsoleerd

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan. Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

Offerte aanvragen T3 Deels geïsoleerd

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Offerte aanvragen T4 Volledig geïsoleerd

T5 Flexhal halfvast

Op zoek naar een tent die de uitstraling heeft van een permanente opslagtent? Maar ook flexibiliteit biedt? Dan is de T5 wat je zoekt. Omdat het een tent is die gedurende een beperkte periode wordt opgezet, kan de vergunning snel en gemakkelijk worden aangevraagd. 

Offerte aanvragen T5 Flexhal halfvast

Tijdelijke tent: extra ruimte.

Op zoek naar extra werkplaats, winkelruimte of opslagmagazijn? Investeer in een tijdelijke tenthal. Bij Donselaar Structures koopt u onbetaalbare kwaliteit voor een betaalbare prijs. Alles is in eigen beheer en door ons vervaardigd. Zo weet u zeker dat u binnen een mum van tijd weer veilig door kunt met uw werk. En dat dankzij onze ervaren en gemotiveerde medewerkers, die allemaal bij ons in dienst zijn. Ook geïnteresseerd in een efficiënte en snelle oplossing? Vraag een offerte aanLiever nog wat meer lezen over de verhuur of het kopen van aluhallen? Ook dat is mogelijk.

  • Kwalitatieve en veilige kadertenten
  • Op maat gemaakt
  • Supersnelle levering
  • Alles in eigen beheer
  • Ontzorging van begin tot eind