Tijdelijke en halfvaste huisvesting

Voor vluchtelingen en arbeidsmigranten

Donselaar begrijpt de unieke behoeften en uitdagingen van tijdelijke en halfvaste huisvesting voor diverse groepen, waaronder vluchtelingen en arbeidsmigranten. Of u nu een vluchtelingenorganisatie, gemeente of een andere betrokken instantie bent, wij bieden de oplossing voor tijdelijke verblijfsaccommodaties die zowel duurzaam als flexibel is.

De voordelen van een tenthal als tijdelijke verblijfsaccommodatie

  • Volledig naar uw eigen wensen aan te passen en uit te breiden.
  • Snelle montage zonder in te boeten aan comfort en veiligheid.
  • Een betrouwbare oplossing voor een langere periode.
  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs.

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tenthallenT4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 volledig geïsoleerde opslagtent zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Flexhal T5 Overzicht

T5 Flexhal halfvast

Op zoek naar een tent die de uitstraling heeft van een permanente opslagtent? Maar ook flexibiliteit biedt? Dan is de T5 wat je zoekt.

Omdat het een tent is die gedurende een beperkte periode wordt opgezet, kan de vergunning snel en gemakkelijk worden aangevraagd.

Tijdelijke huisvesting: vlug, betrouwbaar en comfortabel

Wanneer er dringend actie nodig is, bijvoorbeeld om onderdak te bieden aan vluchtelingen of arbeidsmigranten, bieden onze aluhallen en flexhallen een snelle en betrouwbare oplossing. Onze constructies zijn ontworpen voor vlotte montage en demontage, zonder afbreuk te doen aan comfort en veiligheid.

Halfvaste huisvesting: duurzaam en aanpasbaar

Voor situaties waar een langduriger oplossing gewenst is, zijn tijdelijke verblijfsaccommodaties een uitkomst. Ze zijn namelijk stevig genoeg om gedurende langere periodes te dienen, maar behouden toch de flexibiliteit om aangepast of verplaatst te worden afhankelijk van de behoefte.

0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Verblijfsaccommodatie voor arbeidsmigranten: veiligheid en comfort

Het waarborgen van kwalitatieve huisvesting voor arbeidsmigranten is essentieel om welzijn te garanderen. Met onze tenthallen bieden we privacy, comfort en essentiële voorzieningen, waardoor ze kunnen verblijven in een veilige en comfortabele omgeving.

Noodverblijfsaccommodatie: directe respons op crisissituaties

In tijden van crisis, zoals na natuurrampen of tijdens grote migratiebewegingen, is snel handelen belangrijk. Onze noodverblijfsaccommodatieoplossingen zijn direct beschikbaar en kunnen vlot worden opgebouwd. Ze bieden ook bescherming tegen alle weersomstandigheden n bevorderen een gevoel van gemeenschap onder bewoners.

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoek ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m² opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar u kunt zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten uw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat u de opslagtent maar tijdelijk nodig heeft, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den Broek – Van Ginkel Trucks

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

“Goed bedrijf wat snel kan leveren en schakelen.”

Henk Haaksema – Solarcentury

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?

Wij geloven dat elk individu recht heeft op een veilige en comfortabele verblijfsaccommodatie. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe we aan de unieke behoeften van klanten kunnen voldoen. In samenwerking met gemeenten en vluchtelingenorganisaties streven we naar impact. We willen het verschil maken in het leven van degenen die het het hardst nodig hebben.

Benieuwd hoe onze tijdelijke en halfvaste verblijfsaccommodatieoplossingen uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.