Hangar

Hoogwaardige constructie, snel bij u ter plaatse

Welkom bij Donselaar, uw specialist in het bouwen van kwalitatieve hangars. Als u op zoek bent naar een snelle en efficiënte oplossing voor uw opslagbehoeften, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare compagnon voor al uw opslag-, stalling- en werkruimteoplossingen. Onze hangar biedt een duurzame en flexibele ruimte voor diverse toepassingen.

Voordelen van onze snelbouwhangar

  • Sneller een vergunning dan bij een permanente constructie
  • Volledig uitgerust met deuren, ramen en dakgoten
  • Aanpasbaar en uitbreidbaar naar uw wensen
  • Binnen een week geïnstalleerd op uw locatie
  • Constructieve toetsing volgens NEN-EN 1990 (bouwbesluit)

Contact opnemen

Snelbouw Loods Stalen Hal

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze snelbouwloodsenT4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 volledig geïsoleerde opslagtent zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Flexhal T5 Overzicht

T5 Flexhal halfvast

Op zoek naar een tent die de uitstraling heeft van een permanente opslagtent? Maar ook flexibiliteit biedt? Dan is de T5 wat je zoekt.

Omdat het een tent is die gedurende een beperkte periode wordt opgezet, kan de vergunning snel en gemakkelijk worden aangevraagd.

De hangar op maat bij u op locatie

Onze snelbouwhangars worden vlot geconstrueerd, waardoor u snel kunt profiteren van extra opslagruimte. De modulaire opbouw van onze hangars maakt het mogelijk om de indeling aan te passen aan uw specifieke behoeften. U kunt eenvoudig extra ruimte toevoegen of bestaande ruimtes aanpassen.

Onze hangars voldoen aan de vereiste normen op vlak van stabiliteit en veiligheid. We zorgen ervoor dat de constructie stevig verankerd is aan de grond en bestand is tegen weersomstandigheden, waardoor uw goederen en eigendommen veilig opgeslagen zijn.

Vergunning snelbouwhangar minder strikt

Een hangar wordt aanzien als een tijdelijke structuur. Hiervoor is een omgevingsvergunning vereist, maar over het algemeen zijn de eisen hiervoor minder strikt. Dit hangt echter af van factoren zoals de grootte van de hangar, de locatie en het beoogde gebruik.

Bij het aanvragen van een vergunning voor een hangar zijn verschillende documenten vereist, waaronder bouwtekeningen, technische specificaties en een beschrijving van het beoogde gebruik. Wij zorgen voor de juiste documenten om het vergunningsproces vlot te laten verlopen.

snelbouwloods-flexhal-vrumona
0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Multifunctioneel gebruik van de hangar

De snelbouwhangar kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Dankzij het stalen profiel en de sandwichpanelen als dak- en wandbekleding is deze hangar ook uitermate geschikt als tijdelijk kantoor, werkplaats, opslagruimte of vliegtuig hangar. De hangar is volledig geïsoleerd, waardoor een aangenaam werkklimaat kan worden gecreëerd of temperatuurgevoelige goederen op de gewenste temperatuur kunnen worden opgeslagen. Neem ook eens een kijkje bij de helikopter hangar die we hebben gebouwd voor Belderok.

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoek ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m² opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar u kunt zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten uw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat u de opslagtent maar tijdelijk nodig heeft, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

“Donselaar heeft een overkapping geleverd waar 5 vrachtwagens in de schaduw kunnen staan. Dit is in een prima samenwerking en op een fijne manier verlopen. Korte communicatielijnen, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.”

Wyno Harmelink – Ekro

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze hangar? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! We zetten alle kosten op een rijtje, zowel voor huur als aankoop mogelijkheden. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de beste financiële optie voor u.

Heeft u eerst wat meer informatie nodig of heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze adviseurs of raadpleeg de veelgestelde vragen!