Werktenten van Donselaar Structures

De oplossing voor ruimtegebrek

Er zijn heel wat doeleinde waarvoor u een werktent goed kan gebruiken. Een veelvoorkomende reden is ruimtegebrek. We merken vaak dat bedrijven snel groeien en tijdelijk extra bedrijfsruimte nodig hebben om een bepaalde periode te overbruggen. Een werktent kan ook uitstekend dienen als vervangende werkruimte bij calamiteiten. Het bouwen van extra bedrijfsruimte vergt doorgaans veel tijd en geld. Daarom vormt een werktent een goede en snelle oplossing.

Voordelen van een werktent

  • Voordeliger dan permanente bouw
  • Volledig aanpasbaar en uitbreidbaar volgens uw wensen
  • Geschikt voor tijdelijk en semipermanent gebruik
  • Standaardprofielen direct uit voorraad leverbaar

Offerte aanvragen

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze werktentenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Met onze T1 ben je er zeker van dat je goederen droog blijven bij het laden en lossen of tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.

Trucks en trailers kunnen er gemakkelijk onderdoor rijden, dankzij een zijhoogte tot 4,5 meter.

T2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden.

Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 deels geïsoleerde opslagtent is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan.

Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 volledig geïsoleerde opslagtent zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Flexhal T5 Overzicht

T5 Flexhal halfvast

Op zoek naar een tent die de uitstraling heeft van een permanente opslagtent? Maar ook flexibiliteit biedt? Dan is de T5 wat je zoekt.

Omdat het een tent is die gedurende een beperkte periode wordt opgezet, kan de vergunning snel en gemakkelijk worden aangevraagd.

Kies de juiste werktent voor jouw bedrijfssituatie

We beschikken over verschillende soorten tenten, van eenvoudige overkappingen tot volledig geïsoleerde stalen tenthallen. Welk type tent u nodig hebt, hangt af van het doel waarvoor u de ruimte gaat gebruiken. Gaat u het als showroom of kantoor gebruiken? Dan raden we een geïsoleerde tent aan, zodat u een aangenaam werkklimaat kunt creëren. Wenst u goederen op te slaan die niet gevoelig zijn voor temperatuur? Dan is een ongeïsoleerde tent vaak al voldoende.

Hebt u nog geen idee welk type tent bij uw wensen en eisen past? Neem gerust contact op met onze accountmanagers voor persoonlijk advies.

0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Verkiest u een standaard werktent of helemaal op maat gemaakt?

We hebben onze standaard tentprofielen voorraad waardoor ze snel leverbaar zijn. Als er toch meer maatwerk nodig is voor uw wensen en eisen, dan is dat ook geen probleem! Denk aan extra opties zoals speciale deuren, andere afmetingen of het gebruik van andere materialen. Dankzij de nauwe contacten met onze tentproducent, kunnen we snel schakelen.

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoek ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m² opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar u kunt zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten uw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat u de opslagtent maar tijdelijk nodig heeft, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

“Donselaar heeft een overkapping geleverd waar 5 vrachtwagens in de schaduw kunnen staan. Dit is in een prima samenwerking en op een fijne manier verlopen. Korte communicatielijnen, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.”

Wyno Harmelink – Ekro

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Werktenten huren of kopen?

Het huren van een werktent is een goede optie als u deze tijdelijk nodig hebt. Wij verhuren onze tenten vanaf een half jaar tot 15 jaar. Tot een huurperiode van 2 jaar is het voordelig om te huren. Wilt u uw werktent langer dan 2 jaar gebruiken en/of in eigen bezit hebben? Dan is het aankopen van de tent een interessante optie. Uiteraard kunt u ook altijd een werktent kopen, met alles erop en eraan: van overkapping tot isolatie en verlichting. Bekijk ook eens onze doorwerktent.

Vraag nu uw offerte aan! U ontvangt van ons altijd voor zowel huren als kopen de bijbehorende kosten van uw werktent. Zo kunt u alle opties vergelijken en de beste beslissing maken.

Bij Donselaar Structures krijgt u de hoogste kwaliteit

Een werktent wordt intensief gebruikt en daarom is kwaliteit natuurlijk van het grootste belang. Bij al onze werktenten kunt u dan ook rekenen op hoge kwaliteit. Alle tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn ze goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. In het Tentboek van iedere tent staan alle constructieberekeningen en technische informatie. De montagemedewerkers die de tenten voor u op- en afbouwen zijn allen VCA  gecertificeerd. Door onze investering in scholing en cursussen kunnen we ieders veiligheid garanderen.

Offerte voor uw werktent

Benieuwd wat we uw bedrijf kunnen bieden? U kunt geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor een werktent. U zit nog nergens aan vast, maar ontvangt wel een goede prijsindicatie voor al uw wensen. Hebt u eerst wat meer informatie nodig? Onze adviseurs zijn op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur beschikbaar voor al uw vragen.