Werktenten van Donselaar Structures

Offerte aanvragen

Soms is er zoveel werk aan de winkel dat je ruimte tekort komt. Dan kan een werktent van Donselaar Structures een prima oplossing zijn. Zulke werktenten kan je zowel tijdelijk als semipermanent opstellen. Zo heb je er meteen een extra buitenruimte bij die nog betaalbaar is ook. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om bij te bouwen. Maar dat alternatief is vaak duurder en vergt heel wat meer tijd en energie, die je niet altijd hebt. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor een werktent als extra ruimte. Kortom, een werktent is een creatieve oplossing zonder al te veel gedoe.

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze werktentenT1 Overkapping

Met onze T1 ben je er zeker van dat je goederen droog blijven bij het laden en lossen of tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. Trucks en trailers kunnen er gemakkelijk onderdoor rijden, dankzij een zijhoogte tot 4,5 meter.

T2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden. Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan. Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Afbeelding Vanleeuwen T5

T5 Flexhal halfvast

Op zoek naar een tent die de uitstraling heeft van een permanente opslagtent? Maar ook flexibiliteit biedt? Dan is de T5 wat je zoekt. Omdat het een tent is die gedurende een beperkte periode wordt opgezet, kan de vergunning snel en gemakkelijk worden aangevraagd. 

Werktent kopen

Heel wat bedrijven kiezen voor een werktent als (semi)permanente oplossing. Een verstandige keuze! Zo kan je kiezen voor een aankoop of leasing van onze werktenten. Op die manier doe je een interessante investering aan een uiterst voordelige prijs. Ga je voor de leaseformule? Dan spreid je de kosten over een langere periode en heb je meer ademruimte, terwijl je toch van alle voordelen geniet. Zodra je de werktent gekozen hebt die perfect beantwoordt aan jouw doelstellingen, gaan wij aan het werk. Wil je je werktent uitrusten met extra’s zoals een overkapping of isolatie? Ook dat is perfect mogelijk. Aarzel niet om ons te vertellen wat je precies zoekt, dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Aluhal Opslag Tent
0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Werktenten van Donselaar Structures bieden alleen maar voordelen

  • Zulke tenten kan je gebruiken in heel uiteenlopende situaties
  • Je kan rekenen op persoonlijk advies van ons enthousiaste team
  • We bedenken met plezier een oplossing op maat van jouw bedrijf
  • Meer dan 750 ondernemers blikken tevreden terug op hun aankoop of huur
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd met tentboek conform NEN 8020-41

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoekje ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m2 opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar je kan zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten jouw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat je de opslagtent maar tijdelijk nodig hebt, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

“Kwaliteit, service, nette prijs, goede en fijne communicatie.”

Joost Munsterman – Intratuin Emmeloord

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Werktenten huren

Heb je je werktent maar voor een welbepaalde periode nodig? Dan kan je hem ook huren. Een werktent huren kan al vanaf 1 maand tot zelfs 15 jaar. Wil je de huurtent liever semipermanent gebruiken? Ook dat is perfect mogelijk. Hierbij betaal je een vooraf afgesproken huurbedrag per week. Ben je zo tevreden dat je de huurtijd wilt verlengen? Dan horen we dat graag. Je bepaalt sowieso zelf hoelang je hem wilt huren. Neem gerust een kijkje in ons assortiment werktenten en laat ons weten welke tent het best aan je wensen beantwoordt. Ook maatwerk is mogelijk. Ons enthousiast team denkt graag met je mee.

Bij Donselaar Structures krijgt u de hoogste kwaliteit

Een werktent wordt intensief gebruikt en daarom is kwaliteit natuurlijk van het grootste belang. Bij al onze werktenten kunt u dan ook rekenen op hoge kwaliteit. Alle tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn ze goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. In het Tentboek van iedere tent staan alle constructieberekeningen en technische informatie. De montagemedewerkers die de tenten voor u op- en afbouwen zijn allen VCA  gecertificeerd. Door onze investering in scholing en cursussen kunnen we ieders veiligheid garanderen.

Werktenten online bestellen bij Donselaar Structures

Wil je snel geholpen worden? Bestel je werktent dan online. Doordat we instaan voor onze eigen productie, kunnen we de beste service garanderen. Zodra we weten welke werktent de beste oplossing is, gaan we voor jou aan de slag. Of je nu kiest voor een standaardtent uit ons assortiment of een werktent op maat: wij zorgen ervoor dat hij netjes op locatie wordt geleverd en opgesteld. Weer een zorg minder! Bestellen gaat snel via onze gebruiksvriendelijke website, maar ook de levering kan sneller gaan dan verwacht. Soms slagen we er zelfs in om binnen de week na de orderbevestiging de tent op te bouwen. Dat is altijd een aangename verrassing.

Werktent kopen of huren

Of je nu een werktent wilt kopen of huren: bij ons kan het allebei. Zo kan je een werktent huren vanaf 1 maand … tot zelfs 15 jaar. Wil je je werktent toch langer huren dan je aanvankelijk in gedachten had? Geen probleem. Uiteraard kan je ook altijd een werktent kopen, met alles erop en eraan: van overkapping tot isolatie en verlichting. Bekijk ook eens onze doorwerktent. 

Wij maken er graag werk van!

Contacteer ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken.