Magazijntent

Donselaar Structures helpt u verder

Hebt u nood aan een magazijntent voor tijdelijke berging of een semipermanente vergroting van uw opslagruimte? Bij Donselaar Structures treft u de veelzijdige oplossing die u nodig heeft. Onze magazijntenten zijn niet enkel praktisch bij plaatsgebrek, maar waarborgen ook de hoogste kwaliteit met een levensduur van wel 15 jaar. Reken op Donselaar Structures voor de juiste opslagoplossing voor uw bedrijf en ontdek de talrijke mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

De voordelen van een magazijntent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor uw tent
  • 750+ ondernemers gingen waren u reeds voor
  • Onze magazijntenten zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar

Offerte aanvragen

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze magazijntentenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Met onze T1 ben je er zeker van dat je goederen droog blijven bij het laden en lossen of tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.

Trucks en trailers kunnen er gemakkelijk onderdoor rijden, dankzij een zijhoogte tot 4,5 meter.

T2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden.

Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 deels geïsoleerde opslagtent is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan.

Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 volledig geïsoleerde opslagtent zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Flexhal T5 Overzicht

T5 Flexhal halfvast

Op zoek naar een tent die de uitstraling heeft van een permanente opslagtent? Maar ook flexibiliteit biedt? Dan is de T5 wat je zoekt.

Omdat het een tent is die gedurende een beperkte periode wordt opgezet, kan de vergunning snel en gemakkelijk worden aangevraagd.

Ook voor u een volledig geïsoleerde magazijntent

Vraagt u zich af of een tent wel passend is voor de opslag van uw licht temperatuurgevoelige producten? Onze volledig geïsoleerde tenten zijn dat zeker wel! Deze tenten zijn uitgerust met een geïsoleerd dak en geïsoleerde wanden. Hierdoor zijn ze buitengewoon geschikt voor de opslag van (licht) temperatuurgevoelige goederen. U kunt zelfs opteren voor verwarming in de tent, waardoor er een aangename temperatuur kan worden bereikt. Dat is ook aangenaam voor de medewerkers die dagelijks in de tent moeten werken. Op zoek naar een volledig geïsoleerde magazijntent? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Uw tent volledig op maat gemaakt

Een tent die volledig op maat is gemaakt en die perfect beantwoordt aan al uw wensen: dat is wat wij leveren. U bepaalt zelf hoe uw tent er in de breedte, lengte en hoogte uitziet. Daarbij hebt u ook keuze uit opties zoals vaste wanden, extra vensters of bijzondere deuren. Op onze website ziet u de producten die wij het meest leveren. Maar ook voor volledig maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring weten we ook voor uw bedrijf de ideale tent te realiseren!

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoek ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m² opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar u kunt zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten uw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat u de opslagtent maar tijdelijk nodig heeft, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den Broek – Van Ginkel Trucks

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Huur of koop uw magazijntent

Hoe lang wenst u gebruik te maken van onze schitterende aluminium tenten? Zowel voor huur als koop bent u bij ons aan het juiste adres. Huren kan reeds vanaf een half jaar tot een periode van wel 15 jaar! Indien u langer dan 2 jaar een aluminium tent wil gebruiken, kan het voordeliger zijn om de tent aan te schaffen. Het voordeel van een tent kopen is dat de tent van u in eigendom is en dat er minder eisen zijn bij de vergunningsaanvraag ten opzichte van permanente bouw. Zo behoudt u uw financiële buffer en geniet u onmiddellijk van alle voordelen van uw tent! Wenst u meer informatie over alle mogelijkheden? Onze specialisten staan voor u klaar.