Over ons

Wij zijn Donselaar Structures. Wij helpen ondernemers en bedrijven zoals u met snelle, voordelige en veilige oplossingen. Zo loopt u geen omzet mis en heeft u ook geen gedoe van een nieuw of tijdelijk pand. Van het uitbreiden van een bedrijf tot een afgebrand pand en van capaciteitstekort tot extra ruimte vanwege overheidsregelingen. We hebben onze meters gemaakt. Vanaf ons eerste contact zijn we eerlijk, open en transparant. Zo komen we samen met onze opdrachtgevers tot de gewenste oplossing

Snelle duivels

Haast en spoed is soms wél goed. Zeker als u snel extra ruimte nodig hebt. Dan komt een tijdelijke tent van Donselaar Structures goed van pas. Want binnen de 24 uur na goedkeuring van de offerte staat uw standaardtent als een huis.

Geen kat in de zak

We zijn eerlijk, open en transparant, van bij het eerste contact. Zo komen we goed overeen. Nog een geruststelling: we kleuren altijd binnen de lijntjes. Onze tenten voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen. Zo slaapt u op beide oren.

Alleskunners

We schrijven al meer dan 750 projecten op ons palmares. Stuk voor stuk tenten die we helemaal zelf hebben gemaakt. Van de eerste tekening tot de montage op locatie. Zo kunnen we snel schakelen en leveren tegen de scherpste prijs.

Groene jongens

Niets dan duurzaamheid bij Donselaar Structures. Met 900(!) zonnepanelen, 2 warmtepompen, elektrische heftrucks en werkhallen die hoog scoren qua levensduur en hergebruik van de materialen.

Download onze handige brochure

Download onze handige brochure

Jeroen Hagen
Productie medewerker
Jasper Berkhof
Productie medewerker
Jip Beuman
Magazijn
Daniëlle van Tintelen
Marketing en Communicatie / Vormgeving
Koen Lancee
Sales
Marien van Ginkel
Werkvoorbereiding
Sandra van Ramshorst
Financiële administratie
Sadé Randewijk
Crediteuren Administratie
Wesley ter Burg
Planning
Eric Britstra
Tekenaar & Constructeur
Roy Huisman
Sales
Erik van Donselaar
Eigenaar
Remco van Ginkel
Eigenaar