Doorwerktenten: Verhuur / Verkoop

Wij hebben de doorwerktent die past bij jouw wensen

Een ongeluk komt nooit alleen. Erbarmelijke weersomstandigheden, een locatie die je niet langer kan gebruiken of andere ongemakken kunnen er soms voor zorgen dat je deadline in het gedrang komt. En soms heb je gewoonweg de tijd niet om eventjes alle (weg)werkzaamheden on hold te zetten. Zo kan je met schilderwerken buiten niet altijd wachten tot het weer wat beter wordt. In dat geval zijn doorwerktenten echte redders in nood. Dankzij zo’n tijdelijke tent kan je je project op een veilige en droge manier gewoon verderzetten. Belangrijk hierbij is dat je hiervoor een tent op maat kan bestellen. En dat de levering op korte termijn gebeurt. Liever vandaag dan morgen. Liever gisteren dan vandaag zelfs. Dat begrijpt het team van Donselaar maar al te goed. Daarom stellen we alles in het werk om jouw tent zo snel mogelijk te fabriceren in onze eigen productieplaats. Zodra hij klaar is, stellen we hem snel ter plaatse op. Zo kan jij ook weer naarstig aan het werk en wordt de deadline (én de omzet) probleemloos gehaald.

Aluhal Huren Werklocatie Rotterdam

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze doorwerktentenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Met onze T1 ben je er zeker van dat je goederen droog blijven bij het laden en lossen of tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.

Trucks en trailers kunnen er gemakkelijk onderdoor rijden, dankzij een zijhoogte tot 4,5 meter.

T2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden.

Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 deels geïsoleerde opslagtent is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan.

Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 volledig geïsoleerde opslagtent zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Flexhal T5 Overzicht

T5 Flexhal halfvast

Op zoek naar een tent die de uitstraling heeft van een permanente opslagtent? Maar ook flexibiliteit biedt? Dan is de T5 wat je zoekt.

Omdat het een tent is die gedurende een beperkte periode wordt opgezet, kan de vergunning snel en gemakkelijk worden aangevraagd.

Tenthallen van Donselaar Structures bieden alleen maar voordelen

  • Zulke tenten kan je gebruiken in heel uiteenlopende situaties
  • Je kan rekenen op persoonlijk advies van ons enthousiaste team
  • We bedenken met plezier een oplossing op maat van jouw bedrijf
  • Meer dan 750 ondernemers blikken tevreden terug op hun aankoop of huur
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd met tentboek conform NEN 8020-41
0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Een doorwerktent voor (weg)werkzaamheden huren

Meestal heb je zo’n doorwerktent maar voor een beperkte periode nodig. Dat kan een week zijn, maar ook meerdere maanden of zelfs jaren. Denk maar aan wegwerkzaamheden of andere werken buiten. In dat geval is het interessant om een doorwerktent te huren. Hoelang je hem wilt huren, kies je zelf. Blijkt de periode toch langer te zijn dan oorspronkelijk verwacht? Dan verleng je gewoon de huurperiode. Een doorwerktent huren bij Donselaar Structures is heel gemakkelijk: je huurt gewoon aan het vooraf besproken bedrag per week. Voor dat bedrag fabriceren wij jouw ideale doorwerktent op maat. Wil je er extra opties bij, zoals isolatie, speciale deuren of extra ramen? Komt in orde!

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoek ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m² opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar u kunt zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten uw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat u de opslagtent maar tijdelijk nodig heeft, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den Broek – Van Ginkel Trucks

“Donselaar heeft een overkapping geleverd waar 5 vrachtwagens in de schaduw kunnen staan. Dit is in een prima samenwerking en op een fijne manier verlopen. Korte communicatielijnen, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.”

Wyno Harmelink – Ekro

Een tijdelijke tent om te kunnen doorwerken

Bij Donselaar Structures maken we het jou als klant graag zo gemakkelijk mogelijk. Als je op zoek moet gaan naar een tent om te kunnen doorwerken, heb je immers al zorgen genoeg. Zodra je ons contacteert, valt er al een enorme last van je schouders. Zo denken we mee over de juiste afmetingen en de meest geschikte tent. Vervolgens maken we je tent op maat en leveren we hem zo snel mogelijk ter plaatse, zodat jij de (weg)werkzaamheden verder kan uitvoeren. Ook qua veiligheid hoef je je geen zorgen te maken. Onze gecertificeerde medewerkers respecteren alle mogelijke veiligheidsregels, zodat jij op een uiterst veilige manier het werk kan hervatten.

 

We zijn gewoon sterk in maatwerk.

Benieuwd wat Donselaar Structures voor jou kan betekenen? Laat je verrassen door de mogelijkheden en vertel ons wat je precies nodig hebt.
Bekijk hier ook eens onze kadertent!