Altijd content van jouw kadertent

Heel wat bedrijven rekenen op Donselaar Structures voor een luxueuze kadertent. Zo’n kadertent (of aluhal) is dan ook heel veelzijdig. Zo kan je hem optrekken als werktent, opslagtent of als showroom. Eigenlijk is het een enorme hal van aluminium waarin je diverse producten kan opslaan, maar ook (bedrijfs)feesten en events kan organiseren. Op die manier creëer je als bedrijf een extra buitenruimte die je gasten niet snel zullen vergeten. Kortom, een ideale accommodatie voor bedrijven.

Tenthallen van Donselaar Structures bieden alleen maar voordelen

Kiezen voor een grote alutent van Donselaar Structures is een verstandige keuze:

  • Zulke tenten kan je gebruiken in heel uiteenlopende situaties
  • Je kan rekenen op persoonlijk advies van ons enthousiaste team
  • We bedenken met plezier een oplossing op maat van jouw bedrijf
  • Meer dan 750 ondernemers blikken tevreden terug op hun aankoop of huur
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd met tentboek conform NEN 8020-41
Kadertent

Een kadertent huren

Je hoeft niet per se een kadertent te kopen. Je kan er ook één huren. Dat kan al voor enkele dagen, weken of maanden. Maar dat kan bijvoorbeeld ook voor een periode van 15 jaar. Als bedrijfsleider weet je uiteraard zelf wel welke huurperiode het meest ideaal is. Zodra je die beslissing hebt genomen, betaal je voor een vooraf besproken huur per week. Uiteraard kan je de huurperiode altijd verlengen als je dat wenst. Wil je een aluhal huren? Dan zoeken wij de perfecte tent voor jouw evenement of activiteit.

Een kadertent kopen

Wil je liever een langere tijd van je kadertent kunnen genieten? Dan kan je ook een aluhal kopen. Hierbij heb je de keuze tussen een aankoop of leaseformule. Beide opties bieden heel wat voordelen en mogelijkheden. Kies je voor de mogelijkheid om te leasen, dan kan je de betaling spreiden over een langere periode. Hierdoor hoef je geen grote investering in één keer te doen. Op die manier heb je meer ademruimte als het op financiën aankomt. Wil je een kadertent voor een heel vriendelijke prijs op de kop tikken? Houd dan zeker onze pagina met aanbiedingen in de gaten. We hebben zeker voor elk wat wils!

Kadertent kopen

Alutenten van Donselaar Structures

Voor elke doelstelling hebben we de juiste alutent of aluhal. Kan je toch wel wat advies op maat gebruiken? Aarzel dan niet om het professioneel advies van ons gemotiveerd team in te schakelen. Onze ervaren adviseurs denken graag met je mee, zodat je de perfecte kadertent vindt. Soms krijgen we een beter beeld van de verschillende mogelijkheden als we even ter plaatse komen kijken. Daarom mag je ons altijd uitnodigen om even een kijkje op je locatie te komen nemen. Dan weten we meteen welke opties je hebt en heb jij een concreet beeld van de diverse mogelijkheden.

Contacteer ons gerust voor een verkennend gesprek en laat je verrassen door ons aanbod.

Contact

Aluminium kadertenten voor elke seizoen

Onze aluminium kadertenten of tenthallen zijn van de hoogste kwaliteit. Zo hebben we aluhallen met zeildoeken in PVC en sandwichpanelen. De tent wordt van A tot Z in onze eigen werkplaats geproduceerd. Alleen zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Je kan kiezen uit verschillende varianten van onze kadertent of aluhal. Zo kan je bij ons terecht voor kadertenten met en zonder overkapping. Wil je een event organiseren tijdens een gure herfstdag of koude winterperiode? Dan installeren we een volledig geïsoleerde tent in aluminium. Daarnaast zijn er verschillende andere opties bespreekbaar, zoals klimaatbeheersing, verlichting en aanrijdbeveiliging. Je pimpt je tent, zoals je hem zelf het liefst hebt. Veilig, warm, gezellige sfeerverlichting, … Het kan allemaal!

Kadertenten

Neem direct contact op