Professionele tent als overkapping

Het huren of kopen van een professionele tent als overkapping is een snelle en voordelige oplossing in vele situaties. Denk bijvoorbeeld aan een overkapping voor opslag en overslag. Maar ook voor andere locaties zoals werkplaatsen, sportterreinen en zelfs winkels kan een overkapping een uitkomst zijn. Een degelijke overkapping trotseert weer en wind en beschermt tegen regen. Dit zorgt ervoor dat goederen droog blijven, dat bezoekers beschut zijn en dat sporters rustig sporten zoals tennis of schaatsen kunnen beoefenen. Donselaar Structures biedt voor eenieder een professionele overkapping op maat.

Voordelen van een tent als overkapping:

  • Aan te passen en uit te breiden naar uw wensen
  • Inzetbaar voor vele doeleinden
  • Zowel huren als kopen is mogelijk
  • Verzekerd tegen windschade en sneeuwschade

Offerte opvragen

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tentoverkappingenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Met onze T1 ben je er zeker van dat je goederen droog blijven bij het laden en lossen of tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.

Trucks en trailers kunnen er gemakkelijk onderdoor rijden, dankzij een zijhoogte tot 4,5 meter.

T2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden.

Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 deels geïsoleerde opslagtent is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan.

Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 volledig geïsoleerde opslagtent zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Een volledig op maat gemaakte tent als overkapping kopen

Staat u op het punt een overkapping te kopen, dan wenst u natuurlijk een overkapping die perfect bij uw noden past. De standaardtenten van Donselaar Structures zijn uit te breiden met bijkomende opties. Hebt u buiten deze opties andere voorkeuren? Dan kunnen we de overkapping op maat maken.

In de breedte hebt u keuze uit diverse maten, van 3 tot wel 25 meter breed. In de lengte kan er per 5 meter verlengd worden en de hoogte kan variëren van 1 tot 4,5 meter. Contacteer ons om alle opties te bespreken. We gaan elke uitdaging met plezier aan!

0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Ontdek de hoge kwaliteit van onze tentoverkappingen

Een ander, zeer belangrijk punt, is de kwaliteit van de overkapping. Uw overkapping moet uiteraard stevig blijven staan tijdens een herfststorm. Daarom gebruiken we enkel de beste materialen voor onze tentoverkappingen, wat resulteert in accommodaties van de hoogste standaard. Bovendien voldoen onze tenten aan alle Europese brand- en veiligheidsnormen en zijn ze goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Elke tent wordt geleverd met een tentboek volgens de NEN-norm 8020-41. Zo bent u verzekerd van een topkwaliteit product bij ons!

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoek ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m² opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar u kunt zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten uw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat u de opslagtent maar tijdelijk nodig heeft, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

“Donselaar heeft een overkapping geleverd waar 5 vrachtwagens in de schaduw kunnen staan. Dit is in een prima samenwerking en op een fijne manier verlopen. Korte communicatielijnen, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.”

Wyno Harmelink – Ekro

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Uw overkapping snel geleverd en opgezet

Een kwaliteitsvolle overkapping is belangrijk. Maar een korte levertermijn is evenzeer essentieel! Dat begrijpen we bij Donselaar Structures. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we uw overkapping snel leveren, tenzij het maatwerk betreft. Over de opzet hoeft u zich geen zorgen te maken: onze VCA-gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat de tent alle weersomstandigheden aankan. We ontzorgen u graag zoveel mogelijk.

Wilt u meer weten over onze tentoverkappingen? Vraag dan een offerte aan. Eerst een antwoord op al uw vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het aankopen van een tent als overkapping!