Professionele tenthallen

Voor iedere situatie een stevige en kwalitatieve tenthal

Een professionele tenthal is een slimme oplossing voor uw ruimtegebrek. Want welke ruimte u ook zoekt, met een tenthal kan het! Door de hoge kwaliteit van de tenthallen zijn ze zelfs geschikt om bijvoorbeeld als kantoorruimte te dienen. Maar ook voor tal van andere doeleinden is een tenthal precies wat u zoekt. Bij het huren of kopen van een professionele tenthal kunnen er vragen ontstaan. Welke tenthal past het beste bij uw bedrijf of organisatie? Waar dient u aan te denken bij het selecteren van de juiste tenthal? Donselaar structures helpt u op weg! Vraag direct uw offerte aan of lees verder om alles te weten te komen over onze tenthallen.

De voordelen van een professionele tenthal:

  • Hoogwaardige tenthal met een lange levensduur
  • Volledig naar eigen wens aan te passen en uit te breiden
  • Makkelijkere vergunningsaanvraag dan bij permanente bouw
  • Standaardprofielen zijn uit voorraad leverbaar

Offerte aanvragen

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze professionele tentenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Met onze T1 ben je er zeker van dat je goederen droog blijven bij het laden en lossen of tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.

Trucks en trailers kunnen er gemakkelijk onderdoor rijden, dankzij een zijhoogte tot 4,5 meter.

T2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden.

Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 deels geïsoleerde opslagtent is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan.

Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 volledig geïsoleerde opslagtent zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Een professionele tenthal in elke maat

Het grote voordeel van een professionele tenthal? U bent niet gebonden aan een bepaald formaat. Onze tenthallen passen we namelijk helemaal aan uw wensen aan. Onze tenthallen zijn leverbaar tot wel 40 meter breedte met vrije overspanning. Bovendien is de tenthal in de lengte per 5 meter onbeperkt te verlengen. Wenst u een hoge of juist een lage tenthal? Met onze variabele zijhoogte kiest u zelf de hoogte die u wilt. We denken graag met u mee over het juiste formaat van uw tenthal, neem dus gerust contact op!

0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Huur of koop uw professionele tenthal

Wenst u tijdelijk gebruik te maken van extra bedrijfsruimte, of voor de lange termijn? Afhankelijk van deze en andere factoren kunt u onze tenthallen huren of kopen. Huren kan al vanaf 3 maanden en tot maar liefst 15 jaar! Dankzij deze flexibiliteit is het voor nagenoeg elke ondernemer mogelijk om gebruik te maken van onze tenthallen!

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoek ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m² opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar u kunt zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten uw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat u de opslagtent maar tijdelijk nodig heeft, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den Broek – Van Ginkel Trucks

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Uw professionele tenthal vlot geleverd

Soms heeft u pas over een langere periode een tenthal nodig en is er geen haast. Maar misschien heeft u wel met grote spoed extra ruimte nodig. In dat geval schakelen wij razendsnel met u mee. Of u nu een tenthal wilt huren of kopen, wij zorgen dat u snel beschikt over uw op maat gemaakte tenthal. Door snel te handelen staat uw tenthal vaak al binnen een week na orderbevestiging op uw terrein! Is er bij u een urgente situatie en heeft u op korte termijn een tenthal nodig? Bel dan even om samen de mogelijkheden te bespreken.

Samen ontwerpen we uw professionele tenthal

Onze tenthallen zijn zowel voor enkele maanden als meerdere jaren te huur. Maar ongeacht hoelang u een tenthal gaat gebruiken, deze dient aan uw wensen te voldoen. Niet alleen qua maatvoering is er veel mogelijk, ook wat betreft extra opties heeft u volop keuzes. Denk aan extra rol- of loopdeuren, ramen in uw tenthal of klimaatbeheersing. Wordt de tenthal gebruikt als winkel of werktent? Dan komt ook verwarming zeker van pas. Verlichting nodig? We regelen het! Onze tekenaars ontwerpen exact de tenthal die u zoekt. Zo maken we uw extra bedrijfsruimte geheel op maat.

Een hoogwaardige tenthal met lange levensduur

Kiest u voor een professionele tenthal van donselaar structures, dan kiest u voor een tenthal van de hoogste kwaliteit. Vanzelfsprekend voldoen onze tenthallen aan de vastgestelde Europese brand- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn ze goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Elke tenthal heeft bovendien een eigen tentboek, samengesteld door tentech, conform NEN 8020-41. Dankzij de hoogwaardige materialen en de hoge kwaliteit zien onze tenthallen er zeer professioneel uit. Bovendien profiteert u jarenlang van alle voordelen!

Inspiratie opdoen voor uw bedrijf?

Het is altijd interessant om te zien hoe anderen hun professionele tenthal inzetten. Omdat we al meer dan 750 projecten hebben mogen realiseren, hebben we uiteraard voldoende voorbeelden voor inspiratie! Van al onze accommodaties hebben we diverse detailfoto’s, zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Bekijk bij projecten alle opties voor een tenthal op uw terrein. Heeft u vragen over één van de tenthallen die u tussen deze foto’s ziet? Neem gerust contact op, we vertellen u graag meer!

Direct duidelijkheid met onze offerte op maat

Wilt u meer weten over het huren of kopen van een professionele tenthal? Vraag dan een offerte aan via het onderstaande formulier. Omdat u meteen al uw wensen kunt aangeven en ook tekeningen of andere bestanden kunt toevoegen, krijgen we een goed beeld van uw wensen. Hiermee maken we een gedetailleerde offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wenst u de prijsopgave zowel bij huur als koop te ontvangen? Dan werken we deze beide voor u uit. Heel handig! Geniet u binnenkort ook van alle voordelen van een professionele tenthal?