Een tent huren voor uw onderneming

Tijdelijk meer bedrijfsruimte nodig voor uw onderneming of tijdens de winter een sportterrein overdekken? Donselaar is de tentverhuurder die u bijstaat met de ideale tijdelijke oplossing zoals het huren van een tent voor uw onderneming. De voorbije jaren hebben we ruim 750 ondernemingen voorzien van tijdelijke tenten. Onze tenten zijn vaak vlot leverbaar!

Voordelen van een tent huren:

  • Heeft u de tent minder dan 2 jaar nodig? Dan is huren voordeliger dan aankopen.
  • Minder vereisten voor de vergunningsaanvraag dan voor een vaste constructie.
  • Volledig naar uw wens aan te passen en uit te breiden.
  • Geen grote investering vereist.
  • Verzekerd tegen schade door wind en sneeuw.

Offerte aanvragen

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tenthallenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Met onze T1 ben je er zeker van dat je goederen droog blijven bij het laden en lossen of tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.

Trucks en trailers kunnen er gemakkelijk onderdoor rijden, dankzij een zijhoogte tot 4,5 meter.

T2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden.

Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 deels geïsoleerde opslagtent is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan.

Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 volledig geïsoleerde opslagtent zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Flexhal T5 Overzicht

T5 Flexhal halfvast

Op zoek naar een tent die de uitstraling heeft van een permanente opslagtent? Maar ook flexibiliteit biedt? Dan is de T5 wat je zoekt.

Omdat het een tent is die gedurende een beperkte periode wordt opgezet, kan de vergunning snel en gemakkelijk worden aangevraagd.

Standaard tent huren of een tent op maat

U kunt kiezen uit 5 standaard tenttypes. Samengevoegd geven deze tenten een ruim assortiment aan opties. Voor elke onderneming vinden we de juiste match. Mochten onze standaardmodellen niet volledig aan uw noden voldoen, dan kunnen ze aangevuld worden met bijkomende opties.

Zoekt u iets unieks of hebt u specifieke eisen die buiten onze standaardopties vallen? Dat is geen enkel probleem! We kunnen een tent helemaal naar wens ontwerpen. Voel u vrij om onze accountmanagers te benaderen om samen de opties en uw voorkeuren door te nemen. Ze helpen u graag verder met deskundig advies.

Neem contact op

0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Een tent huren bij Donselaar Structures

Bij ons kunt u een tent huren vanaf 150 m², met een minimale huurtermijn van 1 jaar. Na uw aanvraag gaan onze accountmanagers aan de slag met een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte. In deze offerte ziet u de wekelijkse huurkosten voor verschillende termijnen, en ook de prijs van het aanschaffen wordt vermeld. Zo kunt u zelf overwegen wat financieel het meest voordelig is. Want het aanschaffen van een tent kan voordeliger zijn als u van plan bent deze langer dan 2 jaar te gebruiken.

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoek ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m² opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar u kunt zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten uw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat u de opslagtent maar tijdelijk nodig heeft, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

“Donselaar heeft een overkapping geleverd waar 5 vrachtwagens in de schaduw kunnen staan. Dit is in een prima samenwerking en op een fijne manier verlopen. Korte communicatielijnen, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.”

Wyno Harmelink – Ekro

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den Broek – Van Ginkel Trucks

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Op korte termijn een tent huren

Het kan zijn dat u op zeer korte termijn een tent nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan extra opslag omdat u dit seizoen indoor sportactiviteiten aanbiedt, of omdat uw bedrijfspand brandschade heeft en u tijdelijke ruimte zoekt. We hebben een ruime voorraad aan standaard tentmodellen, waardoor we doorgaans vlot kunnen leveren.

Wenst u meer informatie over een tent huren? Aarzel niet om contact op te nemen met onze accountmanagers of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan via onze website.