Tennisbaan overkapping verhoogt het speelplezier van tennissers

Een overkapping boven de tennisbaan beschermt u tegen de soms gure weersomstandigheden. Hoewel het natuurlijk fijn is om lekker in de buitenlucht te tennissen, is een stevige bui niet bevorderlijk voor uw speelplezier. Soms moet het spel worden stilgelegd, waardoor de planning van een toernooi in de war raakt.

Een overkapping boven de tennisbaan is een fijne oplossing om niet afhankelijk te zijn van het weer. De baan wordt niet nat en er komt geen hagel op te liggen. Zo kunt u in de winter gewoon doorgaan met tennissen en in de zomer worden de spelers niet verblind door de zon.

Voordelen van een tennisbaan overkapping:

  • Droog tennissen in elke weersomstandigheid
  • Naar uw eigen wensen aan te passen en uit te breiden.
  • Zowel huren als kopen is mogelijk

Offerte aanvragen

tennisbaan-overkapping

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tennisbaan overkappingenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Met onze T1 ben je er zeker van dat je goederen droog blijven bij het laden en lossen of tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.

Trucks en trailers kunnen er gemakkelijk onderdoor rijden, dankzij een zijhoogte tot 4,5 meter.

T2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden.

Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 deels geïsoleerde opslagtent is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan.

Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

Korte lijnen en flexibiliteit staan centraal

Voor de productie van onze tenten hebben we een vaste partner. Hierdoor kunnen we altijd de beste kwaliteit garanderen. Korte lijnen en flexibiliteit staan centraal om zo de beste overkappingen af te leveren. Dit zorgt ervoor dat deze overkappingen bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden en een lange levensduur hebben. Het transport en de op- en afbouwwerkzaamheden hebben we volledig in eigen beheer om op alle fronten de beste service te kunnen bieden.

0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Tennisbaan tijdelijk of permanent overdekken?

Gooit het weer vaak roet in het eten van de belangrijke tennistoernooien van de vereniging? Dan is een overkapte tennisbaan helemaal geen slecht idee en het is gemakkelijk te realiseren. Donselaar Structures verhuurt overkappingen voor een minimale periode van 1 jaar. De huurperiode kan altijd tussentijds worden verlengd. Ons gecertificeerd montageteam komt de tent opbouwen en aan het einde van de huurperiode weer afbreken.

U kunt de overkapping ook bij ons kopen of leasen. Dit is een interessante optie als u de overkapping voor langer dan 2 jaar wilt laten staan. Zo kunnen de tennissers op elk moment van het jaar droog tennissen. Onze overkappingen zijn naast tennisbanen ook geschikt voor veel andere doeleinden. Zo is het ook mogelijk om een schaatsbaan te overdekken. Neem eens een kijkje bij de projecten op onze website en ontdek de vele mogelijkheden van onze producten.

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoek ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m² opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar u kunt zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten uw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat u de opslagtent maar tijdelijk nodig heeft, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den Broek – Van Ginkel Trucks

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Op korte termijn tennissen op een overdekte tennisbaan

Bent u op zoek naar een professionele overkapping voor een tennisbaan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Donselaar Structures. Met onze sterke tentconstructies blijft het tennissen in alle weersomstandigheden een aangename bezigheid en hoeft het spel niet te worden stilgelegd door onvoorziene weersomstandigheden. Bent u er al uit welke maat tent het beste past bij uw tennisbaan? Of wilt u meerdere banen overdekken? We denken graag met u mee over de juiste oplossing en kunnen ook ter plaatse langskomen om u te adviseren. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.