Schaatspiste overkapping

Uw schaatspiste het hele seizoen open, ongeacht het weer

Schaatsen is typisch voor de winter! Met een overkapping over uw schaatspiste kan er altijd geschaatst worden, ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien kunt u, door te kiezen voor een ruimere overkapping, een gezellige plek voorzien voor een hapje en een drankje. Zo wordt schaatsen een leuk dagje uit voor het hele gezin! Donselaar Structures levert de overkapping op maat voor uw schaatspiste.

Voordelen van een schaatspiste overkapping:

  • Schaatsen bij elk type weer
  • De overkapping is naar eigen wens aan te passen en uit te breiden
  • Zowel huren als kopen is mogelijk
  • Minder eisen bij de vergunningsaanvraag dan bij permanent bouwen

Offerte aanvragen

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze schaatsbaan overkappingenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Met onze T1 ben je er zeker van dat je goederen droog blijven bij het laden en lossen of tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.

Trucks en trailers kunnen er gemakkelijk onderdoor rijden, dankzij een zijhoogte tot 4,5 meter.

T2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden.

Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 deels geïsoleerde opslagtent is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan.

Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

Een op maat gemaakte tent voor uw schaatspiste

Een kleine of een grote schaatspiste overdekken? Voor ons maakt het niet uit! Bij Donselaar Structures zit u niet vast aan specifieke afmetingen: wij maken een tent op maat die voldoet aan uw wensen. Zo kunnen onze overkappingen tot wel 25 meter breed zijn en zijn ze in de lengte onbeperkt te verlengen. Onze tenten hebben een vrije overspanning, dus er zijn geen middenpalen nodig. Er staan dus geen palen op de schaatspiste. Heeft u speciale wensen voor de afmetingen van de tent? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee over een passende overkapping voor uw doelen.

0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Een veilige tent voor eindeloos schaatsplezier

Naast de uitstraling van de accommodatie is natuurlijk ook de veiligheid een belangrijk punt. U wilt dat uw bezoekers een fijne dag beleven, zonder ongelukken. Wij leveren tenten en overkappingen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hebben we nauw contact met de producenten van onze tenten, waardoor we deze hoge kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen. Het opzetten van de tent wordt gedaan door ons ervaren montageteam. U kunt erop vertrouwen dat er veilig wordt gewerkt en dat uw overkapping stevig staat.

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoek ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m² opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar u kunt zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten uw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat u de opslagtent maar tijdelijk nodig heeft, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den Broek – Van Ginkel Trucks

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

De tent voor uw schaatspiste snel geleverd

Wanneer heeft u een overkapping voor uw schaatspiste nodig? Bij Donselaar Structures hebben we een ruime voorraad van verschillende soorten tenten en overkappingen. Een groot voordeel is dat deze vaak snel leverbaar zijn. Maar ook maatwerktenten kunnen snel worden geproduceerd en geleverd, vaak al binnen enkele weken na goedkeuring van de offerte. Bent u op zoek naar een tent op maat of heeft u speciale wensen? Neem dan zeker contact met ons op. Met onze uitgebreide ervaring kunnen we uw wensen omzetten in een passende oplossing!

Wilt u uw gasten een onvergetelijke ervaring bieden op uw overdekte schaatspiste? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor een van onze tenten en misschien geniet u binnenkort van een prachtige overdekte schaatspiste!