Aluminium tent huren

Extra ruimte nodig? Huur een aluminium tent bij Donselaar Structures.

Uw alutent huren of kopen? Dat kiest u natuurlijk zelf. Maak u geen zorgen over de timing. Een tent met aluminium frame kunnen we altijd heel snel plaatsen. Handig als u meteen een oplossing nodig hebt voor uw ruimtegebrek. Twijfelt u of een aluhal op uw terrein mogelijk is? We komen graag bij u langs om u te helpen met slim advies. Doordat we de hal met de tentvloer verankeren, is er dikwijls meer mogelijk dan u verwacht. Natuurlijk kunt u al uw vragen ook telefonisch of via het contactformulier aan ons stellen. We horen graag van u!

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tenthallenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Met onze T1 ben je er zeker van dat je goederen droog blijven bij het laden en lossen of tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.

Trucks en trailers kunnen er gemakkelijk onderdoor rijden, dankzij een zijhoogte tot 4,5 meter.

T2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden.

Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 deels geïsoleerde opslagtent is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan.

Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 volledig geïsoleerde opslagtent zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Flexhal T5 Overzicht

T5 Flexhal halfvast

Op zoek naar een tent die de uitstraling heeft van een permanente opslagtent? Maar ook flexibiliteit biedt? Dan is de T5 wat je zoekt.

Omdat het een tent is die gedurende een beperkte periode wordt opgezet, kan de vergunning snel en gemakkelijk worden aangevraagd.

Aluminium tent huren bij Donselaar Structures

 • (brand)veilige alutent
 • aluminium frame
 • standaard of op maat gemaakt
 • tot 6 m hoog en 40 m lang
 • extreem robuust
 • supersnelle service
professionele-tent-seasons-products
0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Zoveel alutenten, zoveel toepassingen

 • als magazijnruime
 • als kantoor
 • als werkplaats
 • als showroom
 • tijdens verbouwingen
 • tijdens een verhuis
 • voor een evenement

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoek ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m² opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar u kunt zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten uw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat u de opslagtent maar tijdelijk nodig heeft, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den Broek – Van Ginkel Trucks

“Donselaar heeft een overkapping geleverd waar 5 vrachtwagens in de schaduw kunnen staan. Dit is in een prima samenwerking en op een fijne manier verlopen. Korte communicatielijnen, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.”

Wyno Harmelink – Ekro

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Aluminium hal met of zonder opties

Van overkapping tot volledig geïsoleerde opslagruimte voor temperatuurgevoelige goederen. U vraagt, wij verhuren de juiste aluminium tent. Van drie maanden tot vijftien jaar. U kiest uit vier standaardmodellen: T1, T2, T3 en T4. Of u laat ons een aluhal maken geknipt op uw maat. Met of zonder ramen, deuren, verlichting, verwarming, deels of volledig geïsoleerd … De mogelijkheden zijn legio.

Uw aluhal op maat

Ons uitgangspunt? Uw wensen. We bespreken vooraf alles grondig samen met u. Indien nodig komen we bij u langs om uw locatie te bezichtigen. Zo bent u zeker dat u geen kat in de zak koopt, huurt of least. Daarna gaan we aan de slag in onze eigen werkplaats om de alutent te maken die perfect beantwoordt aan uw verwachting. Onze toverformule? We houden alles in eigen beheer. Van ontwerp tot plaatsing: wij zorgen voor alles. Snel, voordelig en zonder gedoe.

Veilige tenten in aluminium

Een aluhal van Donselaar Structures is altijd veilig. Niet onbelangrijk als het gaat uw medewerkers en producten. Daarvoor staan onze hoogwaardige materialen en solide constructies garant. Zo hebt u altijd een tent die voldoet aan alle geldende brand- en veiligheidseisen, goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Bij elke tent krijgt u bovendien het tentboek met de constructieberekeningen en technische informatie. Veiligheid staat centraal in alle fasen van ons werk. Dat begint al van bij de productie van onze alutenten. Onze VCA-gecertificeerde medewerkers verzorgen het vervoer en de montage en demontage van onze tenten. Ook zij werken op een veilige manier met de verplichte beschermingsmiddelen. Zo garanderen we uw én onze veiligheid.