De vernieuwde Romneyloods

Een tijdelijke loods met de uitstraling van een permanente constructie

Of u nu extra opslagruimte nodig heeft voor uw bedrijf, een werkruimte voor uw projecten, of een tijdelijke oplossing voor evenementen zoekt, onze vernieuwde Romneyloods biedt de ideale flexibiliteit. We hebben loodsen van 10 tot wel 30 meter breed. Onze halfvaste loodsen kunnen eindeloos uitgebreid worden per 5 meter. Bovendien zijn er talloze aanpassingsmogelijkheden om de Romneyloods te laten voldoen aan uw specifieke behoeften.

Voordelen van een vernieuwde Romneyloods

  • Geschikt voor bijna elke ondergrond
  • Mogelijkheid tot huren vanaf 36 maanden
  • Constructie op maat geleverd
  • Snellere vergunningsprocedure dan bij permanente bouw

Offerte aanvragen

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze alternatieven voor een RomneyloodsT4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 volledig geïsoleerde opslagtent zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Flexhal T5 Overzicht

T5 Flexhal halfvast

Op zoek naar een tent die de uitstraling heeft van een permanente opslagtent? Maar ook flexibiliteit biedt? Dan is de T5 wat je zoekt.

Omdat het een tent is die gedurende een beperkte periode wordt opgezet, kan de vergunning snel en gemakkelijk worden aangevraagd.

Een Romneyloods kopen

Er zijn verschillende redenen waarom het aanschaffen van onze vernieuwde Romneyloods een slimme zet is. Hier zijn enkele voordelen van het bezit van onze Flexhal:

  1. Veelzijdigheid: Halfvaste hallen zijn uiterst flexibel en kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Of u nu extra opslagruimte nodig heeft voor uw bedrijf, een werkruimte voor uw projecten, een overdekte ruimte voor evenementen of zelfs als tijdelijke accommodatie; onze loods kan aan al deze behoeften voldoen.
  2. Duurzaamheid: Onze halfvaste Romneyloodsen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en hebben een stevige aluminium of stalen constructie. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en bieden langdurige bescherming voor uw eigendommen. Bovendien kunnen alle materialen in onze loodsen hergebruikt worden in andere tijdelijke constructies.
  3. Aanpasbaarheid: Onze Flexhallen kunnen volledig op maat worden aangepast aan uw specifieke eisen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen worden voorzien van extra functies en accessoires zoals deuren, ramen, aanrijdbeveiliging en verlichting. Op die manier kunt u een tijdelijke loods creëren die perfect aansluit bij uw behoeften en voorkeuren.
  4. Snelle installatie: Het aanschaffen van een vernieuwde Romneyloods biedt het voordeel van een snelle installatie. In vergelijking met traditionele gebouwen kan een halfvaste loods relatief snel worden opgebouwd, wat tijd en kosten bespaart. Zo hebben we voor Vrumona binnen drie weken bijna 3.000 m² aan extra opslagruimte gecreëerd.

Al met al biedt het kopen van onze vernieuwde Romneyloods flexibiliteit, duurzaamheid en aanpasbaarheid, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor diverse zakelijke behoeften.

0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Uw ideale Romneyloods plaatsen

Bij Donselaar Structures streven we ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Onze ervaren en gekwalificeerde montagemedewerkers zorgen voor een vakkundige installatie van uw semipermanente Flexhal, waarbij ze rekening houden met uw wensen en een probleemloze ervaring garanderen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige opslag- of werkruimteoplossing, is de Flexhal een ideale keuze voor u. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vervullen van uw opslag- en werkruimtebehoeften.

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoek ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m² opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar u kunt zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten uw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat u de opslagtent maar tijdelijk nodig heeft, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den Broek – Van Ginkel Trucks

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery