Hoe pas je een tenthal op verschillende manier toe?

22 september 2023

Als ondernemer kunt u tegen het probleem aanlopen dat u gebrek heeft aan ruimte tekort. Een tenthal kan voor veel verschillende doeleinden ingezet worden en extra ruimte bieden. Bent u benieuwd naar de manieren waarop u een tenthal kunt toepassen? Lees dan verder!

Werkruimte

Ervaart u gebrek aan ruimte of plotselinge toename in werk? Een werktent kan op korte maar ook langere termijn een ideale oplossing zijn. Het grote voordeel van de tenthal is dat deze geplaatst kan worden waar en wanneer u maar wil. Of u nou een kleine of grote opslag nodig hebt, wij maken voor elk bedrijf een tent op maat.

Opslagruimte

Wanneer u een bedrijf heeft met veel voorraden is er soms net die extra opslagruimte nodig. Dan is onze overkapping ideaal. Deze tent geeft u de mogelijkheid om droog te laden en te lossen. Gaat er ook personeel in deze tent werken? Dan is het ook mogelijk om verwarming te verzorgen. Bij Donselaar Structures kijken we graag met u mee om de juiste opslagtent voor u neer te zetten.

Winkelpand

Wordt uw huidige winkelpand verbouwd of zoekt u met spoed extra winkelruimte? Een tenthal is ideaal om in te zetten als tijdelijke winkelruimte. Voor tijdens een kouder seizoen is onze geïsoleerde tenthal de perfecte keuze. Daarnaast kan de tent voorzien worden van een mooie vloer zodat het winkelgevoel niet verloren gaat.

Tenthal kopen of huren

Wilt u een tenthal tijdelijk of semipermanent inzetten? Bij ons kan het allebei! Wanneer u een tent met spoed nodig heeft kan deze vaak zelfs al binnen 24 uur na orderbevestiging geleverd worden. Doordat wij ook maatwerktenten leveren op korte termijn, staat jullie tent binnen no time op de juiste plek.

Kan een tenthal dé oplossing zijn voor uw probleem? Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Heeft u vragen over welke tenthal de beste oplossing voor jou is? Neem gerust contact met ons op!


Terug naar overzicht