Werktent

Soms is er zoveel werk aan de winkel dat je ruimte tekort komt. Dan kan een werktent van Donselaar Structures een prima oplossing zijn. Zulke werktenten kan je zowel tijdelijk als semipermanent opstellen. Zo heb je er meteen een extra buitenruimte bij die nog betaalbaar is ook. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om bij te bouwen. Maar dat alternatief is vaak duurder en vergt heel wat meer tijd en energie, die je niet altijd hebt. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor een werktent als extra ruimte. Kortom, een werktent is een creatieve oplossing zonder al te veel gedoe.

Werktent kopen

Heel wat bedrijven kiezen voor een werktent als (semi)permanente oplossing. Een verstandige keuze! Zo kan je kiezen voor een aankoop of leasing van onze werktenten. Op die manier doe je een interessante investering aan een uiterst voordelige prijs. Ga je voor de leaseformule? Dan spreid je de kosten over een langere periode en heb je meer ademruimte, terwijl je toch van alle voordelen geniet. Zodra je de werktent gekozen hebt die perfect beantwoordt aan jouw doelstellingen, gaan wij aan het werk. Wil je je werktent uitrusten met extra’s zoals een overkapping of isolatie? Ook dat is perfect mogelijk. Aarzel niet om ons te vertellen wat je precies zoekt, dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Werktenten van Donselaar Structures bieden alleen maar voordelen

  • Zulke tenten kan je gebruiken in heel uiteenlopende situaties
  • Je kan rekenen op persoonlijk advies van ons enthousiaste team
  • We bedenken met plezier een oplossing op maat van jouw bedrijf
  • Meer dan 750 ondernemers blikken tevreden terug op hun aankoop of huur
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd met tentboek conform NEN 8020-41

Werktenten huren

Heb je je werktent maar voor een welbepaalde periode nodig? Dan kan je hem ook huren. Een werktent huren kan al vanaf 1 maand tot zelfs 15 jaar. Wil je de huurtent liever semipermanent gebruiken? Ook dat is perfect mogelijk. Hierbij betaal je een vooraf afgesproken huurbedrag per week. Ben je zo tevreden dat je de huurtijd wilt verlengen? Dan horen we dat graag. Je bepaalt sowieso zelf hoelang je hem wilt huren. Neem gerust een kijkje in ons assortiment werktenten en laat ons weten welke tent het best aan je wensen beantwoordt. Ook maatwerk is mogelijk. Ons enthousiast team denkt graag met je mee.

Lees meer over werktenten huren

Bij Donselaar Structures krijgt u de hoogste kwaliteit

Een werktent wordt intensief gebruikt en daarom is kwaliteit natuurlijk van het grootste belang. Bij al onze werktenten kunt u dan ook rekenen op hoge kwaliteit. Alle tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn ze goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. In het Tentboek van iedere tent staan alle constructieberekeningen en technische informatie. De montagemedewerkers die de tenten voor u op- en afbouwen zijn allen VCA  gecertificeerd. Door onze investering in scholing en cursussen kunnen we ieders veiligheid garanderen.

Werktenten online bestellen bij Donselaar Structures

Wil je snel geholpen worden? Bestel je werktent dan online. Doordat we instaan voor onze eigen productie, kunnen we de beste service garanderen. Zodra we weten welke werktent de beste oplossing is, gaan we voor jou aan de slag. Of je nu kiest voor een standaardtent uit ons assortiment of een werktent op maat: wij zorgen ervoor dat hij netjes op locatie wordt geleverd en opgesteld. Weer een zorg minder! Bestellen gaat snel via onze gebruiksvriendelijke website, maar ook de levering kan sneller gaan dan verwacht. Soms slagen we er zelfs in om binnen de week na de orderbevestiging de tent op te bouwen. Dat is altijd een aangename verrassing.

Werktent kopen of huren

Of je nu een werktent wilt kopen of huren: bij ons kan het allebei. Zo kan je een werktent huren vanaf 1 maand … tot zelfs 15 jaar. Wil je je werktent toch langer huren dan je aanvankelijk in gedachten had? Geen probleem. Uiteraard kan je ook altijd een werktent kopen, met alles erop en eraan: van overkapping tot isolatie en verlichting. Bekijk ook eens onze doorwerktent. 

Wij maken er graag werk van!

Contacteer ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Een werktent van Donselaar in gebruik als opslag

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Werktent van Donselaar in gebruik
Werktent voor opslag gebruikt
Veelzjdige Tenten Verkoop 4

Neem direct contact op