Leasen bij Donselaar Structures

Lease tijdelijke tenten, altijd voordelig

Wil je een tent aanschaffen voor je bedrijf, maar heb je niet de financiële middelen om deze in een keer te bekostigen? Dan kan het zakelijk leasen van een tent een hele goede oplossing zijn. Donselaar Structures biedt je de mogelijkheid om je tenthal te leasen, zo houd je meer geld over voor andere investeringen.

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tenthallenT1 Overkapping

Met onze T1 ben je er zeker van dat je goederen droog blijven bij het laden en lossen of tijdens het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. Trucks en trailers kunnen er gemakkelijk onderdoor rijden, dankzij een zijhoogte tot 4,5 meter.

T2 Ongeïsoleerd

De T2 garandeert een perfecte opslag voor goederen die niet temperatuurgevoelig zijn en op een veilige manier overdekt dienen te worden. Het stevige dak en de sterke zijzeilen bieden een optimale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

T3 Deels geïsoleerd

Onze T3 is dé ideale tent om je verkoopruimte uit te breiden of om je goederen en machines op een veilige manier op te slaan. Deze opslagtent is perfect afsluitbaar, dankzij de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig geïsoleerd

De T4 zorgt ervoor dat je geen last hebt van condens. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke kantoorruimte dus.

Ook meubels of spullen die gevoelig zijn aan temperatuur kunnen in deze tent perfect bewaard worden. Er is een volledige isolatie.

Afbeelding Vanleeuwen T5

T5 Flexhal halfvast

Op zoek naar een tent die de uitstraling heeft van een permanente opslagtent? Maar ook flexibiliteit biedt? Dan is de T5 wat je zoekt. Omdat het een tent is die gedurende een beperkte periode wordt opgezet, kan de vergunning snel en gemakkelijk worden aangevraagd. 

HET VERSCHIL TUSSEN EEN TENT LEASEN, KOPEN OF HUREN

Om een goede financiële keuze te kunnen maken is het goed om het verschil tussen het leasen, kopen of huren van een tent uit te lichten.

Leasen vs. kopen

Wanneer je een tent koopt, dan is dit een flinke investering. Als je hier de financiële middelen voor hebt kan het fijn zijn om eenmalige kosten te hebben en niet vast te zitten aan een maandelijkse betaalverplichting. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je de investering niet in één keer wil of kan doen. Dan is leasen een mooie optie, zo ben je toch eigenaar van de tent en houd je ook genoeg liquide middelen over om andere investeringen te kunnen doen. Een win-win situatie!

Leasen vs. huren

Wanneer je een tent huurt, ben je geen eigenaar van de tent. Dit is bij het leasen van een tent wel het geval. De overeenkomst tussen deze twee zit hem voornamelijk in de financiële constructie. Je bent een maandelijks bedrag kwijt voor de tent. Aan het einde van de huurperiode wordt de tent weer afgebouwd of krijg je de keuze om de tent alsnog aan te schaffen. Bij leasen is de tent van jou, aan het einde van de leaseperiode heb je de tent afbetaald en zijn er geen extra kosten meer.

Offerte aanvragen

0
jaar ervaring in tenten
0+
tent-, flex-, en opslagtenten geïnstalleerd
9,0
geven onze klanten voor service en kwaliteit

Waarom kiezen voor Donselaar Structures?Persoonlijk advies op locatie

Door een bezoekje ter plaatse, kunnen we gerichter advies geven.

20.000 m2 opslagtenten op voorraad

De meeste opslagtenten zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar.

Kopen, huren of leasen

Huur een opslagtent tot wel 15 jaar. Maar je kan zo’n tent ook kopen of leasen.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze tentenbouwers zetten jouw opslagtent in een mum van tijd op de gewenste plaats.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken op een veilige manier, dankzij duidelijke werkprocessen.

Vergunning met snelle doorlooptijd

Doordat je de opslagtent maar tijdelijk nodig hebt, kunnen we snel een vergunning aanvragen.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den Broek – Van Ginkel Trucks

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf