Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Bouwtent te huur

Doorwerktent

Een ongeluk komt nooit alleen. Erbarmelijke weersomstandigheden, een locatie die je niet langer kan gebruiken of andere ongemakken kunnen er soms voor zorgen dat je deadline in het gedrang komt. En soms heb je gewoonweg de tijd niet om eventjes alle (weg)werkzaamheden on hold te zetten. Zo kan je met schilderwerken buiten niet altijd wachten tot het weer wat beter wordt. In dat geval zijn doorwerktenten echte redders in nood. Dankzij zo’n tijdelijke tent kan je je project op een veilige en droge manier gewoon verderzetten. Belangrijk hierbij is dat je hiervoor een tent op maat kan bestellen. En dat de levering op korte termijn gebeurt. Liever vandaag dan morgen. Liever gisteren dan vandaag zelfs. Dat begrijpt het team van Donselaar Structures maar al te goed. Daarom stellen we alles in het werk om jouw tent zo snel mogelijk te fabriceren in onze eigen productieplaats. Zodra hij klaar is, stellen we hem snel ter plaatse op. Zo kan jij ook weer naarstig aan het werk en wordt de deadline (én de omzet) probleemloos gehaald.

Vraag nu een offerte aan

Tenthallen van Donselaar Structures bieden alleen maar voordelen

  • Zulke tenten kan je gebruiken in heel uiteenlopende situaties
  • Je kan rekenen op persoonlijk advies van ons enthousiaste team
  • We bedenken met plezier een oplossing op maat van jouw bedrijf
  • Meer dan 750 ondernemers blikken tevreden terug op hun aankoop of huur
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd met tentboek conform NEN 8020-41

Een doorwerktent voor (weg)werkzaamheden huren

Meestal heb je zo’n doorwerktent maar voor een beperkte periode nodig. Dat kan een week zijn, maar ook meerdere maanden of zelfs jaren. Denk maar aan wegwerkzaamheden of andere werken buiten. In dat geval is het interessant om een doorwerktent te huren. Hoelang je hem wilt huren, kies je zelf. Blijkt de periode toch langer te zijn dan oorspronkelijk verwacht? Dan verleng je gewoon de huurperiode. Een doorwerktent huren bij Donselaar Structures is heel gemakkelijk: je huurt gewoon aan het vooraf besproken bedrag per week. Voor dat bedrag fabriceren wij jouw ideale doorwerktent op maat. Wil je er extra opties bij, zoals isolatie, speciale deuren of extra ramen? Komt in orde!

Meer informatie over doorwerktenten huren

Een doorwerktent kopen

Is een tijdelijke doorwerktent voor jou geen optie? Dan kan je kiezen voor een (semi)permanente doorwerktent. Samen bedenken we de perfecte oplossing voor jouw werkzaamheden. Wil je een doorwerktent kopen? Dan heb je keuze tussen een aankoop of leaseformule. Bij de aankoop betaal je meteen het volledige bedrag. Bij een leasing van een doorwerktent kan je de kosten spreiden. Op die manier heb je meer controle over je financiën. Bespreek gerust alle mogelijkheden en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod. We maken alles op maat. Op die manier vind je beslist een doorwerktent die volledig beantwoordt aan jouw eisen en verwachtingen.

Meer informatie over doorwerktenten kopen
Doorwerktent Donselaar Structures

Een tijdelijke tent om te kunnen doorwerken

Bij Donselaar Structures maken we het jou als klant graag zo gemakkelijk mogelijk. Als je op zoek moet gaan naar een tent om te kunnen doorwerken, heb je immers al zorgen genoeg. Zodra je ons contacteert, valt er al een enorme last van je schouders. Zo denken we mee over de juiste afmetingen en de meest geschikte tent. Vervolgens maken we je tent op maat en leveren we hem zo snel mogelijk ter plaatse, zodat jij de (weg)werkzaamheden verder kan uitvoeren. Ook qua veiligheid hoef je je geen zorgen te maken. Onze gecertificeerde medewerkers respecteren alle mogelijke veiligheidsregels, zodat jij op een uiterst veilige manier het werk kan hervatten.

 

We zijn gewoon sterk in maatwerk.

Benieuwd wat Donselaar Structures voor jou kan betekenen? Laat je verrassen door de mogelijkheden en vertel ons wat je precies nodig hebt.

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

 

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Inspiratie opdoen bij onze projecten

Inspiratie opdoen voor jullie doorwerktent? We hebben met Donselaar Structures al honderden ondernemers blij mogen maken met een passende oplossing. En met deze ruime ervaring kunnen we ook jou als ondernemer van een slimme en passende oplossing voorzien! Inspiratie opdoen bij de projecten die we al hebben mogen verzorgen? Bij de projecten op onze website staat ongetwijfeld een tent die jou als ondernemer aanspreekt. Dat maakt het kiezen van de juiste tent nog gemakkelijker! Benieuwd naar de specificaties van een bepaalde tent of een advies op maat nodig? Neem voor een persoonlijk advies zeker even contact op met onze adviseurs!

 

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco